#par-421

Bewaking & Beveiliging

Plaatsen waar we wonen en werken moeten toegankelijk zijn, maar wel veilig blijven. Diefstal, bedreiging en geweld zijn niet exclusief voor een bepaalde omgeving. Onze zorg voor veiligheid gaat daarom niet alleen uit naar bedrijven en overheidsinstellingen, maar naar alle plaatsen waar we met elkaar verblijven. Al sinds 1983 speelt Toetanchamon een belangrijke rol bij het leefbaar en veilig houden van Nederland.

Toetanchamon neemt haar verantwoordelijkheid naar de maatschappij en naar haar partners in de creatie van veiligheid. Wij zijn daarom geïnteresseerd in wat u beweegt en wat u van een partner in veiligheid verwacht. Toetanchamon biedt een proactieve houding en een kordaat optreden. Alleen heldere afspraken en de kennis en ervaring van vakmensen bieden garantie voor een hoog niveau van dienstverlening. Door voortdurend te meten en te evalueren creëren we niet alleen transparantie maar ontstaat tevens een goede basis om te anticiperen op de veranderende wensen en behoeften van onze opdrachtgevers. Dát is wat Toetanchamon maatwerk noemt.

Toetanchoman Security staat bekend om haar uitstekende reputatie en staat internationaal zeer goed aangeschreven. Wat uw wensen ook zijn, of je nu kiest voor

Toetanchamon staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Toetanchamon en haar medewerkers zijn flexibel inzetbaar. Met Toetanchamon kunt u dus rekenen op een waterdichte beveiliging, waar en wanneer u maar wenst.

#par-426
#par-471